Tour de Noreg

Tour de Noreg

Resumé

Den här bloggen skulle ha startat för två år sedan, då vi flyttade till Norge.

Vad vi inte visste då var att detta skulle bli en "skikklig" turné...

I kategorin Retroaktivt kommer vi därför att blogga, i kronologisk oordning, friskt ur minnet om ting som skett under den tid vi varit i Norge.

Dåligt med uppdateringar..

AktivtPosted by jan 09 May, 2010 11:35:16
Hmm.. dags att försöka blogga ifatt kanske. Har ju lite bilder liggandes på mobilerna. Det får bli mest bilder och inte så mycket text. Kanske kommer de lite i oordning också..

Föst och främst har det ju varit födelsedagskalas. Cecilia er blitt voksen:
En annan dag tog vi en tur på de närmste fjällen, de små som ligger på andra sidan fjorden från där vi bor. Här på toppen av Björndalsnuten:"No milk today..." (skoj om ni sett reklamen):En annan dag, efter en liten askregnskur, aska på skodan:
En annan dag, korvpaus på macken i Klepp, lokalinvånarna var också där som ni ser:Har varit mycket fint väder den senaste tiden, men ganska kyligt. Igår var det dock nästan skönt i luften. Härlig att ta longboarden in till byn då:Inne i Stavanger centrum var det livat värre. Mai-jazz festival på torget, och fullt med "russ" (studenter) som hittade på spektakel:Bara mobilbilder nu mera som sagt. Den stora har dött salt-och-rost-döden..